Email

info@steimer.com

Telefon

+49 (0) 68 31 / 97 36 0

Anschrift

Lotteriestraße 12 66763 Dillingen/Saar

Til slutt, hvis du ikke er nettverkskunnig, og du trenger HomeGroup for enkelt å dele innhold, er det en usedvanlig nyttig funksjon. Hvis du ikke bruker det, blir du bedre servert ved å deaktivere og fjerne den. Men en tweak mange overser er HomeGroup-funksjonen. Deaktivering av HomeGroup kan ikke bare forbedre ytelsen til operativsystemet ditt, det kan også øke nettverksforbindelsen din dramatisk. Slik løser du en langsom eller ustabil Wi-Fi-forbindelse Slik løser du en langsom eller ustabil Wi-Fi-forbindelse Ett enkelt triks kan øke hastigheten på din Wi-Fi-tilkobling.

  • Men for dette tilbyr selve systemet oss et godt antall integrerte løsninger .
  • Også, i tilfelle du trenger det, er her vår veiledning Slik reparerer du Windows-registeret, som forklarer hvordan du importerer REG-filer tilbake til Registerredigering.
  • En tjeneste er et vindusløst program som kjører i bakgrunnen av Windows.
  • Hvis du blir lagt uten tilsyn i veldig lang tid, kan det føre til langsomme nedturer i systemet og til og med krasj.

Ved hjelp av et stoppeklokke med vårt stasjonære system så vi 10 sekunder barbert av oppstartstiden. Microsoft Word og en bildeditor lastet også litt raskere. Merk at denne testen ble utført med en roterende tallerkenharddisk, ikke en solid state-stasjon.

Vi ønsket også at programmet viste alvorlighetsgraden av hvert problem for å vite hvilke som var viktige, men det gjorde det ikke. Derfor brukes dette registeret til å lagre mye av informasjonen og innstillingene til selve operativsystemet. Videre refererer alt dette også til maskinvareenhetene vi legger til, brukerpreferanser, systeminnstillinger, installerte programmer, etc.

Hvordan Eksportere Og Importere Windows

I denne guiden får du informasjon om hvordan registeret er strukturert, og hvordan du kan foreta endringer i registeret. physxloader.dll mangler Guiden gir ikke detaljert veiledning om registerredigering, men er kun ment som en innføring. Registret refereres stadig til av Windows og andre programmer.

Årets Beste Historier

Tredjeparts programmer kan også bruke registret til å lagre innstillingene sine, selv om de også kan lagre innstillinger i konfigurasjonsfiler-valget er opp til hvert program. Faktisk er „manuell“ metoden veldig bra hvis operativsystemet er infisert av noen datamaskin infeksjon. Men i andre tilfeller, som regel folk foretrekker mer avanserte tiltak for å bekjempe „fylle opp“ systemet. Nå som vi allerede vet hvordan å rense registeret i Windows 7 manuelt, la oss presentere oss for deg med en morsom og enkel måte.

Etter det kan du lukke registerredigeringsprogrammet, også som i forrige tilfelle, endringene som er gjort, vil bare fungere etter at du har startet utforskeren på nytt eller startet Windows på nytt. Med dette må du ha forstått å deaktivere Windows oppstartsprogrammer på en virkelig enklere og raskere måte. Vi skriver nå en guide for å drepe skjulte tjenester som kjøres i bakgrunnen i Windows 10.